Battlefield 1'in Hikaye Modunda Bulunacak Görevler Tanıtıldı

28.09.2016 18:16 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts ve DICE Battlefield 1 için dün paylaştığı tanıtım videosundan sonra bu kez oyunun hikaye modunda yer alacak beş görevi de tanıttı. 
 
   Ancak EA/Origin Access üyelerine sunulacak sürümde Çelik Fırtına (Storm of Steel) ve Çamur ve Kan İçinde (Through Mud and Blood) görevleri bulunacak. Çelik Fırtına (Storm of Steel) görevi ise DICE tarafından paylaşılan tanıtımda bulunmuyor. O yüzden hikaye modunda toplamda kaç görevin bulunacağını net olarak bilemiyoruz.
 
   Görevlerin DICE tarafından yazılan resmi tanıtımlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak. Early Enlister Deluxe Sürüm ön siparişi verdiyseniz 18 Ekim’de oynayabileceksiniz. 
 
 
 
 
   RÜTBELİ ARKADAŞLAR
 
 
İtilaf güçleri havadaki savaşı kaybediyor. Britanya, Alman pilotlarıyla baş etmekte zorlanıyor ve bir savaş pilotunun hayatta kalma süresi ortalama 17 gün. Bu karamsar ortamda düşmanla yüzleşmeli ve batı cephesinin üzerinde cesurca savaşmalısınız. Şiddetli it dalaşları, beklenmedik çarpışmalar ve bir arkadaşlık öyküsü sizi bekliyor.
 
 
   HİÇBİR ŞEY YAZILI DEĞİL
 
 
Ortadoğu çöllerinde Arap grupları Osmanlı İmparatorluğu'na karşı isyan ediyor. İmparatorluğun yıkıcı topçuları, at sırtında tüfekle saldıran isyancılara hücum ediyor. Efsanevi kahraman Arabistanlı Lawrence'in yanındaki bir Bedevi savaşçı olarak teknolojik açıdan üstün düşmana karşı koymanın ve ölümcül raylı topu yok etmenin bir yolunu bulmalısınız.
 
 
   ÇAMUR VE KAN İÇİNDE
 
 
1918'in sonbaharında İngiliz kuvvetleri, Fransa'nın Cambrai kasabasına büyük bir taarruz yapmaya hazırlanıyor. İtilaf Devletleri, tankların da desteğiyle başarıya ulaşacağından emin. Ancak Mark V tankının bir handikapı var: Güvenilir değil. Düşman hatlarını yerle bir etmek için savaşan, ancak tam işlev görmeyen tank mürettebatına katılarak onlarla ortak çalışmayı öğrenin.
 
 
   AVANTI SAVOIA
 
 
İtalya ve Avusturya-Macaristan İmparatorluğu, Alpler'de çıkmaza girdi. Karla kaplı dağlar tarafından engellenen ordular, birbirlerini bozguna uğratmanın bir yolunu bulamıyorlar. Bu sırada İtalyan dağcı alayı Arditi, beklenmedik bir taarruz yapmaya hazırlanıyor. İtalyan ve Avusturyalı birlikler bu stratejik mevki için savaşırken Arditi zırhınızı kuşanıp dağa tırmanın.
 
 
   HABERCİ
 
 
İngiliz İmparatorluğu, Osmanlı topraklarına beklenmedik bir çıkartma yaparak savaşta yeni bir cephe açmayı planlıyor. Yarım milyondan fazla asker taşıyan gemiler, 1. Dünya Savaşı'nın en kritik gününde Gelibolu civarında toplandı. Bir Anzac habercisi olarak şiddetli bombardıman ve çıkartma sırasında hayati önem taşıyan mesajları ön cepheler arasında iletmeye çalışacaksınız. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 63 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler