Battlefield 1'in Yeni Oyun Modu Şok Operasyonlar Haziran’da Çıkıyor

19.04.2018 20:42 Gazali Çetinkaya

 
   Battlefield 1'in yeni oyun modu "Şok Operasyonlar" Haziran ayında çıkışını gerçekleştirecek.
 
   Geliştirici DICE tarafından belirtilene göre, Şok Operasyonlar adlı bu modda toplam 40 oyuncu taarruz ile müdafaa takımlarına katılarak bölgeleri ele geçirmek için savaşıyor (tıpkı popüler Battlefield 1 Operasyonlar modundaki gibi). Bu mod, Operasyonlar’ın aksine tek bir haritaya odaklanıyor ve bu yönüyle özellikle bir Operasyonlar karşılaşmasına zamanı olmayanlara hitap ediyor.
 
   Bu yaz gelecek olan güncellemeyle birlikte Şok Operasyonlar modu beş haritada oynanabilecek: Giant’ın Gölgesi, Prise de Tahure, Lupkow Geçidi, Zeebrugge ve Somme Nehri. Bu haritaların birçoğu normalde yalnızca Battlefield 1 Premium Pass veya genişletme paketi sahiplerine açık. Ancak temel oyun sahipleri de Şok Operasyonlar’ı oynarken bu haritalara erişebilecekler.
 
   Bu haritalara Şok Operasyonlar’ın dışındaki tüm modlarda erişmek isteyen oyuncuların Battlefield 1 Premium Pass veya ilgili genişletme paketlerini alması gerekiyor. 
 
   Ek olarak, Battlefield 1 They Shall Not Pass’ten daha fazla harita tüm Battlefield 1 sahiplerine açılıyor. İkinci Marne Muharebesi’ni konu alan ve paslı tank enkazlarının gelinciklerle örtüldüğü Rupture haritası bugün itibariyle tüm kullanıcıların erişimine açıldı.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 1 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 2 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler