Battlefield 1'in İkinci Genişleme Paketinden Konsept Görseller Yayınlandı

08.04.2017 21:45 Gazali Çetinkaya

 Battlefield 1 için sunulan ilk genişleme paketi They Shall Not Pass'ten sonra sıra oyuna Rus ordusunu ekleyecek In The Name Of The Tsar genişleme paketinde ve geliştirici DICE bu içerik üzerine konsept görseller paylaştı.
 
 
   Ayrıca DICE, Battlefield 1'de bizi bekleyen gelişmeler hakkında da konuştu. Resmi site üzerinden paylaşılan yazı şu şekilde:
 
   Yeni Birlikler
 
   Güncellemeler demişken, Bahar Güncellemesinin yayınlanmasına az kaldı. Bu güncellemede merakla beklenen bir özellik bulunuyor: Birlikler. Artık arkadaşlarınızla organize bir şekilde işbirliği yapabilecek, seri bir biçimde ve birlik olarak zafere ve hedeflerinize ulaşabileceksiniz. Birlikler ve Bahar Güncellemesiyle ilgili daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin.
 
 

   Oyun Geliştirmeleri ve Operasyonlardaki Değişiklikler

   Yeni içeriklerimizi planlarken sizin görüşlerinizi göz önünde bulundurduk. Oyunu mümkün olduğunca hatasız hale getirmek için yapmamız gereken bazı çalışmalar var. Mayıs Güncellemesinde Battlefield 1'de geçirdiğiniz zamanı daha kaliteli hale getirmeye odaklanıyoruz.
 
   İlgileneceğimiz konulardan bazıları, karşılaşmalara katılmanızı (özellikle Operasyonlarda) kolaylaştırmak ve oynanışla ilgili bazı sorunları mücadelenin daha dengeli ve adil olmasını sağlayacak şekilde düzenlemek. Ayrıca geliştirme ekibimiz, yakında yayınlamayı planladığımız Battlefield 1 Sunucu Kirala Programıyla ilgili bir özellik güncellemesi üzerinde çalışıyor. 
 
 
    Battlefield 1 şu anda PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler