Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor

12.05.2024 15:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts tarafından oyunculara sunulan savaş oyunu Battlefield 2042 için yeni bir güncelleme geliyor. 7.2.0 güncellemesi 14 Mayıs tarihinde yayınlanmayı bekliyor ve şu anda yama notları paylaşılmış durumda.
 
Yeni güncelleme dengeleme değişikliklerini içeriyor 
 
 
 
Detayları girecek olursak 14 Mayıs tarihinde oyuna dahil olacak olan yama, DFR Strife LMG ve XFAD-4 Draugr'ın kilidini açıyor. Bu içeriklerin yanı sıra araç ve silah dengelemelerinden de bahsedebiliyoruz. Diğer taraftan yeni yama Grappling Hook'un yeniden yükleme süresini 11 saniyeden 25 saniyeye çıkarıyor. Gelecekteki bir yamada ise Grappling Hook için yeni bir animasyon setinin ekleneceğini aktarabiliyoruz.
 
7.2.0 güncellemesi herhangi bir performans artışı veya iyileştirmeler sunmuyor. Esas olarak burada dengeleme değişiklikleri ön plana çıkıyor. Aynı zamanda oyunun yeni güncellemesinde yapay zekanın, askerlerin ve genel iyileştirmelerin söz konusu olduğunu aktarabiliyoruz. Bunun dışında tankları ortadan kaldırmaya yarayan mayınların hasarı yeniden dengelendi. Tank veya MAV gibi ağır araçları artık 2 tanksavar mayını ile beraber imha edebileceksiniz.
 
Tüm güncelleme notlarına bakmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Ragnarok İçin PC ve PS5 Grafik Karşılaştırması Yayınlandı 1 Saat önce Hogwarts Legacy İçin 55 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu Pax Dei'nin Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 2. Hafta Başlıyor! 4 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Genişletilmiş Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler