Battlefield 3: End Game Haritaları Detaylandı

18.02.2013 15:35 Talha Aynacı

   Battlefield 3 için yayınlanacak olan son harita paketi End Game'de karşımıza çıkacak harita yapıları hakkında resmi detaylar meraklılarıyla paylaşıldı. 

   End Game'de 4 farklı harita bizleri bekliyor. Harita boyutları Caspian Border ve Operation Firestorm gibi haritalarla kıyaslanabilir büyüklükte. Haritalar oyuna dahil olan yeni araçların kullanımına ağırlık verilmesi üzerine tasarlanmış:
 
OPERATION RIVERSIDE
  
Haritanın Desteklediği Oyun Modları: Capture the Flag , Air Superiority (NEW), Conquest, Rush, Squad Rush, Team Deathmatch, Squad Deathmatch.
 
    Sonbahar temalı harita merkezinde elektrik santrali, ırmağı ve motorsikletli kapışmalar için tasarlanmış yapısıyla dikkat çekiyor. DICE haritanın araç savaşlarından ziyade (motorsiklerli savaşlar haricinde) piyade savaşlarına odaklanması üzerine tasarlandığını açıklıyor.
 
NEBANDAN FLATS
 
 
Haritanın Desteklediği Oyun Modları:  Capture the Flag, Air Superiority (NEW), Conquest, Rush, Squad Rush, Team Deathmatch, Squad Deathmatch
 
   Çölün orta yerinde konuşlanan haritamız her türden aracın gövde gösterisi yapabileceği bir tasarıma sahip. Kayalıklar, tepeler ve benzeri doğa oluşumları en önemli siperiniz olarak ilan edilmiş haritada araç savaşlarını severlerin vazgeçilmezi olabilir.
 
KIASAR RAILROAD
 
 
Haritanın Desteklediği Oyun Modları: Capture the Flag, Air Superiority (NEW), Conquest, Rush, Squad Rush, Team Deathmatch, Squad Deathmatch
 
   Endüstriyel hareketliliğin tam ortasına çekildiğimiz Kiasar Railroad haritası, farklı yüksekliklere sahip bölgeleriyle öne çıkıyor. Bunu avantaja çevirmek tabii ki oyuncuyua kalmış. Bu haritada da motorsikletli mücadeleler kendine yer edebilecek.
 
SABALAN PIPELINE
 
 
   Haritanin Desteklediği Oyun Modları: Capture the Flag, Air Superiority, Conquest, Rush, Squad Rush, Team Deathmatch, Squad Deathmatch
 
   Battlefield hayranlarının kar temalı haritalara hayran olduğunu bilen DICE ekibi, Sabalan Pipeline ile herkesi mutlu edecek bir tasarıma imza atıyor. Operation Riverside'e benzer bir yapıya sahip olan haritamızda araç ve piyade savaşları eşit değerde. Haritada az sayıda ve dar olarak bulunan yollar, bulunduğu bölgede hakimiyetini sürdüren taraf olmayı isteyen takımlar için önem arz ediyor. Haritanın merkezinde yer alan bölgenin kontrolü Conquest ve Capture the Flag modlarında zaferi getirecek bölüm olarak lanse ediliyor.
 
Sizin favoriniz bu haritaların arasında hangisi?
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler