Battlefield 3 Hileleri Üzerinde Çalışılıyor

Bildiri yapabileceğiniz yeri sağ üstte gösterdim.
12.01.2012 15:09 Gökhan Yılmaz

 
     DICE'tan Battlefield 3'ün hilecileriyle ilgili yeni bir açıklama geldi. Devam eden çalışmalar üzerine oyuncular tarafından bildirilen hileciler engellenerek oyundan atıldı.
 
     DICE, hile sorununu son derece ciddi bir şekilde ele aldığını söylüyor ve bugünden itibaren Battlefield 3 hilecilerini tespit edebilmek için yoğunlaşacağını belirtiyor. İstatistikleri sıfırlama ve hesabı kapatma gibi yaptırımlar uygulanacak. Milyonlarca kişinin oyun zevki için bu azınlığın engellenmesi gerektiğini düşünüyorlar.
 
     Eğer birinin hile yaptığından şüpheleniyorsanız ne yapmalısınız? Öncelikle Battlelog'a girerek şüphelendiğiniz kişinin profil sayfasından isminin sağ üst tarafındaki üçgen ikona tıklamalısınız (Yukarıdaki resimde görülüyor). Bu size ne olduğunu anlatabileceğiniz bir bildiri penceresi açacaktır. Buradan mümkün olduğunca çok detayı yazarak yapımcılara şikayette bulunabilirsiniz. Oyuncunun nasıl hile yaptığını anlatmanız ve tercihen hile yaptığını düşündüğünüz maçın Battle Report linkini eklemeniz isteniyor.
 
     Bu bildiriler DICE analistleri tarafından incelenerek gerekli müdehalelerin yapılmasını sağlıyor. Daha yeni bir kaç yüz kullanıcı hile yaptığı için DICE tarafından engellendi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler