Battlefield 4 Neden Hatalarla Dolu Çıktı?

21.12.2013 09:28 Alkan Adakaner


      Battlefield 4'ün büyük bir heyecanla beklenmesine karşılık hatalarla dolu olarak piyasaya çıkması serinin hayranlarını isyan ettirmişti. Oyundaki hata sayısının fazla olmasının sebebi gereken zamanın verilmemiş olması gibi görünüyor.
 
     DICE'ta çalışan bazı kişilerin bir İsveç oyun sitesi (geliştirici DICE da İsveçli) olan www.fz.se'ye yaptıkları açıklamada oyunu farklı cihazlarda yeterince deneyemediklerini; çünkü gerekli zamana sahip olmadıklarını söylüyorlar. Geliştiriciler açık açık "daha fazla zaman ihtiyacımız vardı" diyorlar.
 
     Bu duruma karşın Electronic Arts oyunu her ne olursa olsun belirlenen zamanda piyasaya sürmek istemiş gibi görünüyor. Bu durumda aslında yayıncı firma da bir numaralı suç ortağı oluyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 3 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 4 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 6 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 6 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler