Battlefield 4 Silah Kişiselleştirme Örnek Videosu

07.09.2013 01:57 Talha Aynacı

 
   Multiplayer arenada farkını bir kez daha ortaya koymaya hazırlanan DICE, sadece bir önceki oyundaki silah sayısını arttırmakla kalmamış; silah kişiselleştirme seçeneğinde yapmış olduğu eklemelerle olanakları "astronomik sayılara" ulaştırmış durumda.

   Kişiselleştirme esnasında karmaşa yaşamamaları için oyunculara görsel rehber eşliğinde yardımcı olacak bir arayüz tasarlayan DICE, hangi parçanın hangi silah ile başarılı bir uyum içinde olacağını ve hangi parçayı takarsak silah üzerinde ne gibi bir etkiye sebep olacağını görsel olarak oyunculara aktaracaklarını bildiriyor. Kamuflaj seçenekleri de silah kişiselleştirmede önemli bir yere sahip olacak ve oyun 16 farklı silah kamuflajıyla raflarda yer edecek.
 
   Bir de adapte kamuflajlar olacak. Adaptasyon odaklı kamuflajlar tahmin edebileceğiniz gibi bulunduğunuz haritanın yapısına göre mesela şehir içinde çatışıyorsanız gri/siyah ya da örneğin Paracel Storm haritasında mücadele ediyorsanız renk maviye adapte olacak. Tıpkı bir bukalemun gibi desek doğru olur sanırım.
 
   Battlefield keskin nişancılara dürbünlerini sıfırlama şansı verecek ve uzak mesafedeki hedefleri vurmada mermi düşme hesabını yapmalarını sağlayacak. Tabancaların da kişiselleştirilebilir olması ise cabası.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 4 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 5 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 7 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 7 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler