Battlefield 4 Şimdiden DICE'in Ağzında

20.10.2011 17:03 Samet Konuksal


     Senenin en çok beklenen FPS oyunlarından Battlefield 3'ün çıkmasına az bir süre kaldı. Oyun hakkında son hazırlıklar yaparken DICE'in konuşkan ismi Patrick Liu, şimdiden Battlefield 4'ü konuşmaya başladı.
 
     Metro.co.uk'daki bir röportaja katılan Patrick Liu, "Battlefield 3 sadece bir başlangıç. Sonrasında neler olacağını hep birlikte göreceğiz." açıklamasını yaptı.
 
    "Oyun çıkacak, güncellemeleri ve düzenlemeleri yayınlayacağız. Ücretli ve ücretsiz DLC'leri oyunculara sunacağız. Sonrasında ise potansiyel devam oyunu Battlefield 4'de neler olacağını hep beraber göreceğiz."
 
     Konuşmasının devamında Patrick Liu, "Şimdilik seriyi yıllık yapma gibi bir planımız yok." derken, Bad Company ekibinin devamı hakkında bir açıklama da yaptı; "Bad Company'deki o neşeli ekibi öldürmedik. Şimdilik bir yerlerde geziyorlardır sanırım. Karakterleri gerçekten sevdik fakat şimdilik bir planımız var mı? Bunu şimdi söylemem doğru olmaz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler