Battlefield 4 Veteran Pack Martta Gelebilir

30.01.2014 10:31 Samet Basri Taşlı


     Önceki Battlefield oyunlarından herhangi birine sahip misiniz? O zaman 4. oyun ile birlikte Veteran Battlepack denilen özel çantalardan biri sizin için. 
 
     İçinde eski oyuncular için özel bir künye, kamuflaj ve daha önce Battlefield 3 Premium ile gelen ACB-90 bıçağı da bulunan bu çanta, daha önceden sadece bir kaç kullanıcı tarafından açılabildi.
 
     Aslında oyunun çıkışında vaad edilen bu hediye, bir çok kullanıcı için hala aktif hale gelmedi. Bugün ise bir EA yetkilisi, kayıp battlepackler ile ilgili bir soruya cevap olarak, oyuncuların eksik battlepackleri mart ayında alabileceklerini belirtti. Şimdiye kadar neden sadece belli sayıda kullanıcının bu Veteran Battlepack paketlerini alabildiği belli değil. Fakat EA kendini affettirmeye kararlı gözüküyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 3 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 4 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 6 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 6 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler