Battlefield 4'e Grup Kurma Sistemi Geliyor

25.02.2014 11:03 Samet Basri Taşlı


     Battlefield 4 oynamış olanların bildiği gibi, eğer bir arkadaşınız ile aynı sunucuda oynayacaksanız, farklı takımlara düşme ihtimaliniz bulunuyordu ve bu oldukça can sıkıcı olabiliyordu. Şimdi ise, oyuncuların ısrarlarına dayanamayarak, "Platoons" özelliği geri dönüyor.
 
     "Platoons" adı verilen sistem sayesinde, oyundan önce arkadaşlarınızı müfrezenize davet edebilecek ve bu sayede sunucularda aynı takımda olabileceksiniz. Henüz sistemin nasıl çalışacağı veya ne zaman geleceği hakkında ayrıntılı bir bilgi yok. 
 
     DICE bu sistemi denemek amacıyla, küçük bir grup oyuncuya erken erişim sağlamayı düşünüyor. Bu sayede sistemi tam olarak deneme ve geri dönüş alma şansı olacağını düşünüyor. Eğer kalabalık bir arkadaş grubunuz varsa bu sisteme erken erişim kazanma şansınız daha da yüksek. Eğer başvurmak istiyorsanız resmi forum başlığına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
TaleWorlds, 30.000 Euro Ödül Havuzlu War Sails Modlama Yarışması'nı Duyurdu 10 Saat önce eFootball™ Yeni Sezona Büyük Bir Güncelleme ve Yepyeni Bir Oyun İçi Kampanya ile Başlıyor! 14 Ağustos PUBG: BATTLEGROUNDS, 42.3 Güncellemesiyle Oyuna Yeni Bir Ağır Makineli Tüfek Getiriyor 14 Ağustos Krafton ve Curseforge, PUBG: Playgrounds Çıkışı Öncesinde 95.000$ Ödül Havuzlu Yarışmasını Duyurdu 04 Ağustos Neon Giant ‘The Ascent’in 5. Yıl Dönümünde Oyunun Yol Haritasını Açıkladı 29 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler