Battlefield 4'ün Gece Savaşları Eklentisi Ücretsiz Olarak Yarın Geliyor

31.08.2015 15:03 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz haftalarda Battlefield 4 için duyurulan gece savaşı odaklı Night Operations adlı güncellemenin çıkış tarihi açıklandı.
 
      Belirtilene göre Night Operations, 1 Eylül yani yarın, tüm Battlefield 4 oyuncularına ücretsiz olarak sunulacak. Avrupalı PlayStation 3 ve PlayStation 4 sahiplerine ise bu eklenti paketi 8 Eylül'de gelecek. Night Operation, oyuna Zavod 311 haritasının benzeri olan Zavod: Graveyard Shift haritasını ekleyecek. Bu yeni haritanın oyundaki tüm oyun modlarını desteklediğini belirtelim. 
 
     Night Operations adlı eklenti paketinin yanında oyuna yaz güncellemesinin de 1 Eylül'de geleceğini söyleyelim. Bu güncelleme oyuna bazı düzenlemeler yapacak. Night Operations'ın videosunu aşağından izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler