Battlefield 4'ün Konsol Çözünürlükleri Kesinleşti

29.10.2013 08:24 Alkan Adakaner


     Haftalardır yapılan tartışmalar nihayete erdi gibi görünüyor. Battlefield 4'ün çözünürlüğü konusundaki tartışmalara son nokta koyuldu. Eurogamer'ın testlerine göre Battlefield 4'ün Playstation 4 sürümü 900p, Xbox One sürümü ise 720pçözünürlükte çalışıyor.
 
     Söylenenlere göre Xbox One'da çözünürlüğün daha düşük olması daha fazla anti-aliasing problemi ile karşılaşmamıza neden oluyor. Aşağıda oyunun Playstation 4 sürümünün multiplayer moduna ait FPS ölçümünü de izleyebilirsiniz. Oyun genel olarak 60 fps'de çalışıyor, ama yoğun patlamaların olduğu anlarda saniye/kare oranının 50'ye düştüğünü görebiliyoruz.
 
     Bu arada Eurogamer'da oyunun Xbox One ve PS4 sürümlerinin karşılaştırmalarının yanı sıra, PC sürümü ile konsol sürümünün karşılaştırma videolarını da bulabilirsiniz. Ayrıca konsol sürümlerinin senaryo modundaki fps oranını görme şansınız var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 59 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 3 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 4 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 6 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 6 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler