Battlefield 4'ün Naval Strike DLC'sinden Yeni Görseller ve Detaylar

28.02.2014 23:14 Alper Çiftçi


      Battlefield 4'ün Mart ayının sonlarına doğru çıkacak olan Naval Strike DLC'sinden yeni bilgiler ve yeni ekran görüntüleri geldi. Adından da anlaşılacağı gibi deniz muharebeleri ağırlıklı olacak DLC oyuna, yeni silahlar, yeni eklentiler, 4 yeni harita, 1 oyun modu ve 1 araç ekleyecek.
 
      Açıklanan bilgilere göre iki kişinin binebileceği hovercraft aracının eklendiği DLC'de, Lost Islands, Wave Breaker, Nansha Strike ve Operation Mortar isimli 4 yeni harita da yer buluyor. Tropikal bir adada yer alan Lost Islands haritasında balıkçı kasabaları içinde savaşacakken, Wave Breaker haritasında kayalıklarla dolu bir adada savaşacağız. Nansha Strike haritasının ise Battlefield oyunları içindeki en büyük okyanus haritasının olacağı belirtiliyor. Oyuna bu DLC ile eklenecek son harita olan Operation Mortar'da terk edilmiş bir tatil mekanına gideceğiz.

     Son olarak, en son Battlefield 2142'de karşımıza çıkan Titan moduna benzer olan Carrier Assault isimli oyun modu karşımıza çıkıyor. Bu mod hakkında henüz fazla bir bilgi açıklanmasa da Battlefield 2142'den bildiğimiz kadarıyla oyun içinde her iki takımın ana gemileri bulunacak ve belirli bölgeleri ele geçirdiğimizde karşı takımın gemisine hasar vereceğiz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 3 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 4 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 6 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 6 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler