Battlefield Nitrado Turnuvası Başlıyor

19.09.2014 18:46 Alkan Adakaner


     Son yılların en popüler FPS oyunlarından Battlefield'ta turnuvaya katılmaya ne dersiniz? Nitrado tarafından Battlefield 3 ve 4 için bir turnuva düzenleniyor. Nitrado Türkiye turnuva hakkında şu açıklamayı yaptı:
 
    "Bu turnuvanın amacı, Ülkemizde bu oyunu seven fakat öncülük yapıp insanları, yani Klanları ve dahası oyuncuları bir arada tutabilecek, aktiflik sağlayabilecek öncü bir kuruluş olmamasıdır. Biz Nitrado Türkiye olarak bu pozisyonu üstlendik ve siz oyunculara bu konuda Sponsorluk yapıyoruz. Kıyasıya mücadele çok yakında Nitrado Türkiye ile başlayacak."

    Battlefield 3 ve Battlefield 4 turnuvalarının kurallarını buradan öğrenebilirsiniz.
 
    Ayrıca bu linkteki kategoriye konu açarak takımının ismini, oyuncuların isimlerini ve Battlelog profillerini yazmalıdır. Başvuru adresi: basvuru@nitrado.net
 
    Nitrado'nun Teamspeak adresine girerek canlı destek alabilirsiniz. Ayrıca konu açmak için TS adresinden yetkililerle görüşüp konu açma yetkisi almanız gerekmektedir.

Tarihler:
Battlefield 3: 27 Eylül(duruma göre ertelebilir)
Battlefield 4: 20 Eylül(gelen başvurular lige yöneltilecek)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 4 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 5 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler