Battlefield Online, Modern Warfare 2'den Daha İyi

10.02.2010 14:31 Talha Aynacı

 
 
Hatırlarsınız geçtiğimiz haftalarda EA, FPS savaş oyunlarındaki liderliklerini Call of Duty serisine kaptırdıklarını ve bu liderliği DICE ekibi ile yeniden almayı hedeflediklerini açıklamıştı. PSM3 dergisi son sayısında bu açıklamalara karşılık olacak nitelikte bir ön incelemeyi okuyucuları ile paylaşıyor. Dergide yer alan yoruma göre; Bad Company 2 rakibinden daha doğal ve çeşitli bir içeriğe sahip.
 
Dergi ayrıca Modern Warfare 2'nin standart oyunlardan daha pahalıya satılmasına da atıfta bulunarak, ödeyeceğiniz para karşılığında Bad Company 2'nin  Modern Warfare 2'den çok daha iyi bir online modu sunacağını üstüne basa basa belirtiyor.

İlk oyunda yüksek kulelerden başarı ile düşman avlayabilen keskin nişancılar, oyuna eklenen yeni yetenekler ile artık araçlarla ilerleyen düşmanlara karşıda ölümcük bir tehlike unsuru olacak. Assault - saldırı sınıfında bulunan oyuncuların tek hedefi "saldırı" olmayacak. Takım arkadaşlarına mühimmat sağlayanlarda yine Assault sınıfı oluyor.
 
Dergi, Battlefield : Bad Company 2 hakkında yorumuna şu şekilde devam ediyor;
 
" DICE, Modern Warfare 2 bağımlılarını kolaylıkla kendi saflarına çekebileceği bir oyun ile karşımıza çıkıyor."
 
Zayıf senaryo moduna rağmen, Bad Company 2 daha çok içerik, araç kullanımı, daha derin özelliklere sahip sınıflar ve gerçekçi efektleri ile savaş oyunlarının yeni gözdesi olacak gibi görünüyor.
 
Kaynak

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 11 Dk önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 28 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler