Battlefield V 20 Kasım'a Ertelendi

30.08.2018 16:46 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, Battlefield V çıkış tarihinin 19 Ekim'den 20 Kasım'a ertelendiğini duyurdu.

"Battlefield V ile en iyi Battlefield oyunlarından birine sahip olduğumuza inanıyoruz." dedi Electronic Arts baş stüdyo görevlisi Laura Miele. "Şu ana kadar on binlerce oyuncu oyunu deneme fırsatı buldu ve E3 ile Gamescom'da en iyi multiplayer ödüllerini alarak onurlandırıldık. Topluluğumuzdan değerli geri bildirimler aldık ve son ayarlamaları yapmak ve hayranlarımıza harika bir deneyim sunmak için ekstra zaman ayıracağız."
 
DICE genel müdürü Oskar Gabrielson tarafından paylaşılan mesajın tamamı şu şekilde:
 

"Bugün Battlefield V’in yeni yayınlanma tarihini duyuruyoruz: 20 Kasım 2018. Bu yeni tarihi neye göre belirlediğimizi size açıklamak istiyorum.
 
Yaz boyunca Kapalı Alfa’da ve her ikisinde de En İyi Çok Oyunculu Oyun ödülüne layık görüldüğümüz E3 ile Gamescom’da binlerce oyuncu, oyunu deneme fırsatı yakaladı.
 
Manga oyununa daha fazla odaklanıldığını ve yenilenen oyuncu hareketi sistemindeki farkı gördüğünüzü belirttiniz. Ayrıca silah tutuşunun geliştirilmesiyle ilgili de çok sayıda olumlu geri bildirim aldık.
 
Öte yandan oynanış temposu, asker görünürlüğünü geliştirme ve oyuncu sürtünmesini azaltma gibi temel oyun mekaniği deneyiminde uygun geliştirmeler yapmamız konusunda bizi yönlendirdiniz. Bu geliştirmelerin birçoğunu 6 Eylül’deki Açık Beta’da göreceksiniz.
 
Bugüne kadarki en iyi Battlefield oyunlarından birini tasarladığımıza inanıyoruz. Eşi benzeri görülmemiş tek oyunculu War Stories, ayrıntılı çok oyunculu deneyim, Battle Royale ve 2. Dünya Savaşı’nın farklı cepheleriyle topluluğu bir arada tutmak üzere tasarlanmış yeni canlı hizmet Tides of War ile etkileyici serüvene çıkaran bir oyun.
 
Açık Beta’ya kısa bir süre kaldı ve milyonlarca oyuncunun bu oyunu denemesini heyecanla bekliyoruz. Ayrıca daha fazla geri bildirim almayı bekliyoruz.
 
İşte bu nedenle oyunun yayınlanma tarihini erteliyoruz. Temel oyun mekaniğinde son düzenlemeleri yaparak Tides of War’un tam potansiyelini ortaya çıkarmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var.
 
Yayınlanma tarihinin ertelenmesi, hepimizin biraz daha beklemesi anlamına geliyor. Ancak bu zamanı mutlaka doğru kullanacağız.
 
Oyun tutkunuz ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Sizi birkaç gün sonra savaş alanında görmek için sabırsızlanıyoruz."
 
Battlefield V 20 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield V Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler