Battlefield V Açık Beta 6 Eylül'de Başlayacak

20.08.2018 21:53 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici DICE Battlefield V açık beta detaylarını paylaştı.

Battlefield V'in açık betası 6 Eylül'de başlayacak ve PlayStation 4, Xbox One ve PC (Origin) üzerinde düzenlenecek. EA Access, Origin Access veya Origin Access Premier'e abone olur ya da oyunu ön sipariş verirseniz açık betaya 4 Eylül'de erkenden erişebileceksiniz.

Ön yükleme 3 Eylül tarihinde Türkiye saati ile 11:00'da açılacak.
 
Açık betada bulunacak çok oyunculu haritalar ve modlar:
 
Oyuncular, savaş halindeki Hollanda şehrinde geçen Rotterdam haritasında veya Norveç'teki buzlu Narvik'te geçen Arctic Fjord haritasında 64 kişilik Conquest moduna katılabilir. Conquest modunda devasa çok oyunculu haritada yeni Fortification'ları, taşınabilen silahları ve Manga Destek Birimleri sistemini kullanarak kilit noktaları kontrol etmek için savaşmalısınız.
 
İki “günlük” Grand Operations da açık betada oynanabilecek. Tarihsel olaylardan esinlenerek yaratılan bu modüler anlatım deneyiminde her gün bir oyun turuyla temsil ediliyor ve oyuncu eylemleri bir sonraki turu doğrudan etkiliyor. Arctic Fjord haritasında Airborne ve Breakthrough modlarında toplamda 64 oyuncu konuşlanabilir.
 
2. Dünya Savaşı'nda geçen ve birkaç ayda bir yayınlanan yeni hikayelerle sürekli gelişen bir serüven olan Tides of War da Eylül'de oyuncuları bekliyor. Tides of War bölümleri, dönemin belirli bir özelliğine odaklanacak ve oyuncular için sürükleyici olacağına inandığımız eşsiz oynanış deneyimleri içerecek. Beş parçalı bir Tides of War bölümü açık betada olacak. Bölümü tamamlayan oyuncular Battlefield V yayınlandığında özel oyun künyesi kazanacak.
 
Battlefield V 19 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield V Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler