Battlefield V Battle Royale Modu Mart 2019'da Oyuna Eklenecek

24.10.2018 20:47 Gazali Çetinkaya

DICE, Battlefield V'i ilk duyurduğunda oyunun Premium Pass'e sahip olmayacağını yani oyunun çıkışıyla birlikte mevcut olacak ve ileride eklenecek tüm haritaların, modların, etkinliklerin ve benzeri içeriklerin oyuncuların tamamı için ücretsiz erişilebilir olacağını açıklamıştı.  

DICE paylaştığı blogda oyunun çıkışından sonra eklenecek bu içerikleri ve çıkış aralıklarını detaylandırdı.
 
Buna göre, Battlefield V'in Criterion Games tarafından geliştirilen; EA'in yıkılabilirlik, takım oyunu ve araçlar ile yeniden tasarlandığını ve daha önce oynadıklarınıza benzemeyeceğini iddia ettiği battle royale modu Firestorm Mart 2019'da oyuna eklenecek.

Ayrıca Battlefield V'in co-op modu Combined Arms da Mart 2019 itibarıyla oyuna eklenecek.
 
Battlefield V'e çıkışından sonra gelecek içerikler özet olarak aşağıdaki yol haritasında gösteriliyor. Tüm detaylarına EA.com üzerinden göz atabilirsiniz.

Battlefield V 20 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield V Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 3 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler