Battlefield V Tanıtım Fragmanı Yayınlandı, Çıkış Tarihi Duyuruldu

23.05.2018 23:32 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts ve geliştirici DICE İkinci Dünya Savaşı'nda geçecek Battlefield V'in ilk resmi tanıtım fragmanını yayınladı.
 

2. Dünya Savaşı’nın daha önce hiç görülmemiş bir betimlemesiyle özüne dönen seride, Battlefield V ile insanlık tarihinin en büyük çatışmasına girin. Geniş ölçekli Büyük Operasyonlar ve iş birliğine dayalı Karma Sınıflar gibi deneyimlerde manganızla sürükleyici ve topyekün bir çok oyunculu mücadeleye girin ya da tek oyunculu Savaş Hikayeleri’nde global çatışma ortamında insani drama tanık olun. Dünyanın hiç beklenmedik yerlerinde destansı savaşlara katılarak bugüne kadarki en zengin ve en sürükleyici Battlefield’ın tadını çıkarın. Bir daha asla aynı olmayacak.
 
• 2. Dünya Savaşı’nı Hiç Böyle Görmedin; Battlefield başladığı yere dönerken savaşın beklenmedik ama can alıcı anlarında savaş.

• Topyekün Savaşın Kaosunda 64 Kişilik Çok Oyunculu Mod; çok geniş ölçekli Büyük Operasyonlar modu gibi yeni deneyimlerle bölüğünü çok oyunculuda topyekün savaşa sok. Fetih gibi klasik modları oyna veya işbirliğine dayalı Karma Sınıflar’da arkadaşlarınla manga kur.

• Bugüne Kadarki En Fiziksel Battlefield; yeni asker hareketi seti, tahkimatlar ve seyyar yıkım araçlarıyla savaş meydanında manevra yap.

• Bilinmeyen Savaş Hikayelerini Oyna; tek oyunculu Savaş Hikayeleri’nde global çatışma ortamında insani drama tanık ol. Nükleer silah ikmal hatlarının kontrolünü sağlamak için karlı Norveç dağlarında mücadele et, Fransız koloni birlikleriyle cephe hattına git ya da karışıklık çıkarmak için gönderilmiş bir grup asiyle Kuzey Afrika’da düşman hatlarının ötesine geç.

• Savaşın Gelgitleri; yeni içerik ögelerinin, bölüğünü birbirinden farklı kilit 2. Dünya Savaşı mevkilerine götürüp yeni savaş meydanları ve teçhizatlarıyla buluşturduğu bir yolculuğa çık. 

 
   Battlefield V 19 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
   Tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield V Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 6 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler