Battlefield V - Bölüm 6 Into the Jungle'ın "Misaki Yamashiro" Karakteri İçin Özel Video Paylaşıldı

03.02.2020 19:01 Özgür Eroğlu

  
Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise DICE'ın yaptığı Battlefield V'in altıncı bölümü geçtiğimiz hafta tanıtılmıştı. Bu sefer de altıncı bölümdeki karakter Misaki Yamashiro için özel bir video paylaşıldı.
 
Hedefe odaklanan ve boyun eğmeyen Misaki, çok yetenekli bir taarruz uzmanıdır. Genç yaşına rağmen ormanda ve tropik bölgelerde yapılan çatışmalarda tecrübelidir. Misaki yakın muharebelerde kendine has yakın muharebe silahı Giyuto ile son derece tehlikelidir. Bu Elit Asker tek bir şekilde açılabilecek. Misaki’yi Armory’den almak yerine, Bölüm Rütbesi kazanıp Bölüm Ödülü olarak açabileceksiniz. Bölüm 6 sona ermeden önce Bölüm Rütbesi 40’a ulaşın ve bu acımasız savaşçıyla konuşlanın.
 
Yeni bölüme dair tüm detayları buradan öğrenebilirsiniz. Bahsi geçen videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz. Bölüm 6 Into the Jungle, 6 Şubat'ta yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield V Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler