Battlefield V'e İki Yeni Ücretsiz Silah Eklendi

19.12.2018 16:25 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts ve DICE, yılbaşı hediyesi olarak Battlefield V oyuncularına iki yeni ücretsiz silah veriyor.

18 Aralık 2018 ve 3 Ocak 2019 arası oyuna giriş yapan Battlefield V oyuncuları cephaneliklerine Ribeyrolles 1918 taarruz tüfeğini ve M1897 pompalı tüfeğini ekleyebilecekler. Bu tarihler arasında Battlefield V’e giriş yapın, Assault sınıfı ve Support sınıfı silahlarını Company menüsünden alın.
 
Silahlar hakkında:
 

Ribeyrolles 1918’i Assault oyuncularının ateş seçme özelliğine sahip olduğu Battlefield 1’den hatırlayabilirsiniz. Bu silah Battlefield V’te tümleşik ayağı ile sınıfın en iyi isabet oranını sunan özel yönüyle en uzak menzilden en ciddi hasarları verebilen taarruz tüfeği.
 
İki Dünya Savaşında da popüler olan Amerikan siper silahı M1897 1. Dünya Savaşı’nda o kadar etkiliydi ki Alman İmparatorluğu kullanımını protesto etmişti. Bu silahın Battlefield V ’teki versiyonu Support sınıfı tarafından kullanılıyor ve tek vuruşta öldürme menziliyle gerçek bir pompalı tüfek hissi veriyor.
 
Bu teklifi kaçırırsanız, bu silahları oyun oynayarak kazanılabilen Company Coin adlı Battlefield V parasıyla satın alabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield V Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler