Battlefield V'in 5v5 Modu İptal Edildi

23.08.2019 16:38 Gazali Çetinkaya

 
DICE, Battlefield V'e gelmesi planlanan 5v5 rekabetçi çok oyunculu modunun iptal edildiğini duyurdu.
 
Yapımcı Ryan McArthur: "Deneyim kalitesini artırmaya ve bizden istediğiniz daha fazla içeriği oyuna eklemeye odaklanmamız, rekabetçi 5v5 modu sunma planlarımızda bizi geri adım atmaya zorladı. Moddan vazgeçmek bizim için zor bir karardı fakat hataları düzeltme/iyileştirme ve içerik hedeflerimize daha çabuk ulaşmamız bizim için daha büyük bir öneme sahip."
 
Ryan McArthur ayrıca ekibin oyuncuların şu anda keyif aldığı mevcut modlara odaklanmak istediklerini belirtti.
 
Mod, Battlefield 1'deki Incursions modunu baz alacaktı ki Incursions modu pek başarılı olamadı. Bu yüzden kaynakları başka bir tarafa yönlendirmek hem geliştiriciler hem de oyuncular açısından daha iyi olabilir.   

Buna ek olarak, 4.4 güncellemesi ile oyuna eklenecek Provence ve Lofoten Islands haritaları hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. EA.com adresinden Türkçe olarak okuyabilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield V Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler