Battlefield V'in Yapımı Tamamlandı, Xbox One'da Ön Yüklemeye Açıldı

19.10.2018 19:26 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici DICE, Battlefield V'in resmi olarak Gold statüsüne ulaştığını duyurdu. Bu da oyunun geliştirme sürecinin tamamlandığı ve oyunun başka bir erteleme almadan 20 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağı anlamına geliyor.
 
DICE Genel Müdürü Oskar Gabrielson:
 
"Battlefield V'i bugün çıkaracaktık ancak bildiğiniz üzere oyunu cilalamak ve bize verdiğiniz tüm geri bildirimlere göre hareket etmek için bir ay erteledik. Bizimle birlikte çok sabırlı oldunuz ve takdirimizin bir göstergesi olarak ekibimiz sizin için küçük bir hediye hazırladı: Oscar Mike amblemi ve miğferi." 
 
 
Bununla birlikte Battlefield V, oyunun dijital sürümlerinden herhangi birini satın alan Xbox One kullanıcıları için ön yüklemeye açıldı. İndirme boyutu 31,89 GB. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield V Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 3 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler