Battlefield V'in İkinci Ocak Güncellemesi Yarın Yayınlanacak

28.01.2019 21:41 Gazali Çetinkaya

Electronic Arts ve DICE, Battlefield V Bölüm 2: Lightning Strikes'ın ikinci güncellemesinin 29 Ocak'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacağını duyurdu.
 
Ocak ayının başındaki güncellemenin ardından çıkan bu sürümde, bir Mihver tankı (veya teknik olarak taarruz silahı) olan Sturmgeschutz IV taşıtı yayınlanıyor. Bu tank, gelişmiş bir savunma mekanizmasına sahip; üstünde bir nişancı yeri ve içeriden güvenli bir şekilde kontrol edilebilen makineli tüfek tareti bulunuyor. Bölüm 2: Lightning Strikes'ın üçüncü Bölüm Etkinliğinde bulunan Haftalık Görevi tamamlayarak Sturmgeschutz IV'i açabilirsiniz.
 
Güncelleme ile birlikte ayrıca Talim Alanına yeni işlevler ekleniyor, Panzerstorm haritasına birçok geliştirme geliyor, çeşitli düzeltmeler ve düzenlemeler yapılıyor. DICE Battlefield topluluğundan aldıkları geri bildirimler ve sorun bildirimleri doğrultusunda bazı değişiklikler yaptıklarını da belirtti.
 
Güncellemenin tüm ayrıntılarını öğrenmek için güncelleme notlarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield V Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 2 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler