Battlefield V'teki Savaş Hikayeleri

19.10.2018 17:49 Gazali Çetinkaya

 
Battlefield V'in tek oyunculu modu Savaş Hikayeleri birbirinden bağımsız hikayeler sunacak ve geliştirici DICE bu hikayelerin ilk detaylarını paylaştı.
 
Battlefield V'teki Savaş Hikayeleri:
 

Prologue: Battlefield V dünyasına yoğun bir giriş. Savaş Hikayeleri’nin Prologue bölümüne ve jeneriğine sesiyle hayat veren aktör Mark Strong, hem Battlefield V’ in tonunu belirliyor, hem de farklı savaş alanlarını ortak bir insanî deneyimde buluşturuyor.
 
Nordlys: Savaş başladığından beri barışa hasret kalan işgal altındaki Norveç’te geçen bu hikayenin baş kahramanı, bir yandan tehlikeli bir entrikayı öğrenirken diğer yandan da sevdiklerini kurtarmaya çalışan genç bir direniş savaşçısı. Onun hikayesi yalnızca ülkesinin özgürlüğü için savaşmakla değil, ailesinin hayatını kurtarmakla da ilgili.
 
Under No Flag: Bu hikayenin konusu cesaret, kararlılık ve ikinci bir şans elde etmek. Bu bölümde, Londra’daki bir hapishanede yatarken özgürlüğüne kavuşmak için kefaret olarak Özel Bot Bölüğü’ne yazılan Billy Bridger’ın kimliğine bürüneceksiniz. Bakalım Billy, tecrübe eksikliğini azmiyle telafi edebilecek mi?
 
Tirailleur: Fransız Sömürge Kuvvetleri’ne bağlı Senegalli birliklerin o güne kadar hiç görmedikleri Fransız “anavatanını” özgürlüğüne kavuşturmak için çarpıştıkları çok yoğun, topyekün piyade savaşı.
 
The Last Tiger: 2. Dünya Savaşı’nın son günlerinde Alman ordusu kaosa sürükleniyor. Yalnız bir Tiger tankının mürettebatı, deneyimli bir subayın komutasında, kendilerini bu noktaya getiren ideolojiyi sorguluyor.
 
Nordlys, Under No Flag ve Tirailleur oyunun çıkışında ulaşılabilir olacakken The Last Tiger Aralık'ta ücretsiz bir güncelleme ile oyuna eklenecek. Nordlys, Under No Flag ve Tirailleur hakkında daha fazla bilgi edinmek için yukarıdaki yazıdan her birinin başlığına tıklayarak EA.com'un websitesini ziyaret edebilirsiniz.
 
Battlefield V 20 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield V Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 1 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 1 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 3 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 4 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler