Battlefield'ın Titan Modu Naval Strike İle Dönüyor

13.02.2014 21:54 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz saatlerde DICE, Battlefield 4'ün yeni DLC'sinin Mart ayının sonunda çıkacağını açıklamıştı. Firmanın bu DLC'ye yeni bir sayfa açmasından sonra, Naval Strike'dan ilk detaylar ortaya çıktı.
 
    Gelen bilgilere göre Naval Strike, Battlefield 2142'den kalma Titan modunu Battlefield 4'e uyarlıyor. Ancak bu modun Battlefield 4'te Titan ismiyle değil, Carrier Assault ismiyle yer alacağı belirtiliyor. Bu modda her iki takımın ana gemileri bulunuyor. Oyunda yer alan füze alanlarını ele geçirdikçe bu alanlardan karşı takımın gemisine hasar veriyoruz. Yani oynanış genel olarak Conquest moduna benzese de, bu modda farklı amaçlar ve farklı bir tema bulunuyor.
 
    Deniz savaşlarına odaklanan DLC'nin tek getirisi bu değil. Lost Islands, Nansha Strike, Wave Breaker ve Operation Mortar adındaki dört yeni harita, 5 yeni silah ve yeni eklentiler de Naval Strike ile sunuluyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 4 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 5 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 7 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 7 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler