Battletoads 20 Ağustos'ta Xbox One ve PC için Çıkacak

31.07.2020 17:18 Gazali Çetinkaya

  
Yayıncı Microsoft ve geliştiriciler Dlala Studios ile Rare, Battletoads'un 20 Ağustos'ta Xbox One ve PC (Microsoft Store, Steam) için çıkış yapacağını duyurdu. İlk günden konsol ve PC'de Xbox Game Pass'e dahil olacak.
 
Oyun hakkında:
 

Bekleyiş sona eriyor! Rash, Zitz ve Pimple planlı bir kaosun ortasında aksiyon dolu yepyeni bir maceraya Morph Saldırılarıyla yelken açıyor ve koltukta birlikte oyun oynama deneyimi sonsuza dek değişiyor.

1 ila 3 oyuncu Battletoad'ları kontrol edecek ve beklenmeyeni bekleyin kuralıyla vahşi ve şaşırtıcı bölümlerde başarılı olmak için ekip kuracak. Oyuncuların istedikleri yerden oyuna katılıp oyundan çıkabildiği heyecanlı oynanışta herkesin eğlenebileceği ancak yalnızca Gerçek Bir Kurbağanın ustalaşabileceği üst düzey dövüşler ile ekip çalışması eğlenceli bir hal alıyor.

Çizgi film stilinde benzersiz el çizimi animasyonlar ve unutulmaz karakter ve bölgelerle dolu Battletoads tek başına eğlenceli, başkalarıyla unutulmaz anlar yaşatacak dünya çapında gerçeküstü bir deneyim için geri dönüyor. 

 
Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battletoads Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Dlala Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 21 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 1 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 2 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler