Bayonetta 3'ün Çıkış Tarihi Açıklandı

13.07.2022 19:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nintendo ve geliştirici PlatinumGames, Bayonetta 3'ün 28 Ekim'de Switch için çıkış yapacağını duyurdu. Ek olarak Nintendo, orijinal Bayonetta'yı 30 Eylül'de bağımsız ve fiziksel bir sürüm olarak piyasaya süreceğini duyurdu. Fiziksel sürüm 29,99 dolarlık bir fiyatla satışa sunulacak. Bayonetta 3 ise 59.99 dolarlık bir fiyatla ön siparişlere açık.
 
Bayonetta serisinin bu üçüncü bölümünde durdurulamaz Umbra Witch, insan yapımı Homunculi'nin ortalığı kasıp kavurmasını durdurmak için mücadeleye atılıyor. Bu yolda bazı tanıdık yüzlerle karşılaşıyor ve ok sayıda başka Bayonetta ile güçlerini birleştirmeye çalışıyor..
 
Aksiyon dolu bu oyunda çeşitli kombolar yapabilir, şeytani güçlerle düşmanları ortadan kaldırabilir, ezebilir ve yeni Demon Masquerade yeteneğinden yaralanabilirsiniz. İnsanlığı kaosun derinliklerine göndermeye kararlı bir kötülükle savaşın.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta 3 Platformlar: Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler