Bazı Ubisoft Yöneticileri Cinsel İstismar ile Suçlanıyor

27.06.2020 12:05 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft'un birçok üst düzey yöneticisi cinsel istismar ve cinsel suistimal ile suçlanıyor.

Fransız yayıncı ve geliştirici resmi bir açıklamada bulunarak ilgili kişiler hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.
 
"Bazı Ubisoft ekip üyelerine yönelik ortaya çıkan iddialar ile ilgili olarak ilk başta herkesten özür dilemek istiyoruz, gerçekten üzgünüz. Hedefimiz tüm çalışanlarımızın, ortaklarımızın ve topluluklarımızın gurur duyabileceği, değerlerimizi yansıtan ve herkes için güvenli bir ortam oluşturmak. Bu konuda yetersiz kaldığımız açık. Daha iyisini yapmalıyız."
  
"Uzman danışmanların desteği ile birlikte iddialarla ilgili soruşturma başlatıldı. Çıkacak sonuçlara göre her türlü disiplin cezasını uygulamaya hazırız. Ayrıca bu uygunsuz davranışları daha iyi bir şekilde önlemek, anlamak, tespit etmek ve cezalandırmak için mevcut politikalarımızı, süreçlerimizi ve sistemlerimizi denetliyoruz."
 
Bloomberg'in haberine göre editoryal kısımdan sorumlu iki başkan yardımcısı Tommy François ve Maxime Béland soruşturmalar devam ederken idari izne alındı.
 
Gamasutra'nın haberine göre ürün ve marka pazarlama müdürü Andrien Gbinigie ve halkla ilişkiler müdürü yardımcısı Stone Chin cinsel taciz ve yırtıcı davranışlar sergilemekle suçlandı. 
 
Benzer bir haber, Assassin's Creed Valhalla kreatif direktörü Ashraf Ismail, hayranı ile ilişki yaşayıp karısını aldattığı iddialarının ortaya atılmasından sonra aile ilişkilerini düzeltmek adına görevinden istifa etti.

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler