Beat ’em up Aksiyon Oyunu Shing! PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

11.09.2019 16:01 Gazali Çetinkaya

 
Polonyalı geliştirici Mass Creation, beat ’em up aksiyon oyunu Shing!'i PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyurdu. 2020'nin birinci çeyreğinde çıkacak.

Oyunun Steam sayfası üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Harika bir ninja haline gelirken ve şeytanları lime lime ederken şimdiye kadarki en heyecan verici ve etkileyici beat-em-up savaş sistemini deneyimleyin. Efsanevi canavarlar ve gizemli makinelerin yaşadığı bir dünyada esprili savaşçı grubunun kanlı macerasına katılın.
 
- Tek başınıza ya da arkadaşlarınızla birlikte oynayın: 4 oyunculu yerel ve çevrimiçi co-op
- Sürükleyici ve sezgisel kontrolleri deneyim edin: Sağ analog çubuğu silahınızı kontrol etmenizi ve kapsamlı hareket setine anında ulaşmanızı sağlar.
- Hiçbir zaman eskimeyen oynanışın tadını çıkarın: Çok katmanlı savaş sisteminde ustalasın, zeki düşmanların üstesinden gelin ve epik boss'lara karşı savaşın.
- Serbest stil savaş sisteminde denemeler yapın: Komboları birleştirin, havada iken karakter değiştirin ve düşmanların yeteneklerini onlara karşı kullanın.

 
16 dakikalık oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shing! Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Mass Creation Dağıtıcısı: Mass Creation Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 6 Dk önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 15 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler