Beklenen Oyun Starfield Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

17.08.2023 18:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda tarafından geliştirilen ve çok beklenen oyunlar arasında yer alan Starfield için yeni detaylar ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun içerisinde büyük şehirlerde evler alabilecek, hapishane sistemi dahilinde suçların cezasını çekebilecek ve daha fazla mekanikle beraber karşılaşabileceğiz.
 
Yeni detaylar dikkatleri üzerine çekiyor
 
 
 
Ortaya çıkan yeni bilgiler sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda oyunda birçok dikkat çekici mekanik yer alıyor. Yine suç sistemi kapsamında oyunda bir suç işlerseniz yaptığınız suça göre hapse girebiliyor veya para cezası ödeyebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra oyunda elde ettiğimiz bazı mallar "kaçak" olarak değerlendiriliyor ve bu malları bir yerden başka yere götürmek için gizlilik unsurlarını kullanabiliyoruz.
 
Öte yandan oyunda mürettebatınıza katılabilecek 20'den fazla karakter yer alıyor. Bu karakterlerin her birinin kendine ait geçmişi, hikayesi ve özelliği bulunuyor. Ek olarak bu karakterlerden 4 tanesine geniş kapsamlı olarak yer veriliyor. Yani 4 farklı karakter hikaye açısından zengin bir şekilde karşımıza çıkıyor ve oyuncular bu karakterlerin neler yaşadığına tanıklık edebiliyor.  
 
Derin rol yapma unsurlarının yer alacağı oyunda farklı farklı gezegenlere doğru adıma atabiliyor ve buraları keşfedebiliyoruz. Beklenen oyun Starfield, PC ve Xbox Series S|X için 6 Eylül'de çıkış yapmayı bekliyor.  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler