Beşinci Nesilin Evrimi

05.09.2010 02:59 Ersin Kılıç


      Bu ay Japonya'da tam anlamıyla Pokemon rüzgarı eseceğe benziyor. Ön sipariş rakamları ile ülkede çoktan milyon barajını ajan Pokemon Black and White, büyük bir merakla bekleniyor. Yepyeni özellikler ve beşinci nesil Pokemon'ların ilk kez gözükeceği oyun olan Black and White'tan yeni detaylar gelmeye devam ediyor.
 
     Oyunun başlangıç Pokemon'ları uzun bir süre önce açıklanmıştı. Pokemon'ların evrimini ise görme şansına erişmemiştik. İşte bugün oyundaki başlangıç Pokemon'larımız Tsutarja, Pokabu ve Mijumaru'nun ikinci ve üçüncü evrimleri ortaya çıktı. Buna rağmen evrim geçirmiş olan hallerinin isimleri hala bilinmiyor. Açıkçası başlangıç Pokemon'larını ve evrimlerini pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.
 
     Ayrıca 18 Eylül'de Japonya'da çıkacak olan oyun için televizyon reklamları dönmeye devam ediyor. Oyunun bu yeni televizyon reklamına buradan, başlangıç Pokemon'larının evrimlerine ve yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Black/White Platformlar: DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 3 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 3 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 4 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 5 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler