Beta Bitti, DOTA 2 Er Meydanına İndi!

10.07.2013 10:55 Talha Aynacı

 
   2 yıllık beta sürecinin ardından DOTA 2 bugün resmi çıkışını gerçekleştirdi. Valve'in yaptığı açıklamaya göre aylık 3 milyonu aşkın kullanıcıya sahip, aynı anda 300.000'den fazla oyuncunun online olduğu DOTA 2, Steam tarihinin en kalabalık nüfusuna sahip.
 
   Valve'den Erik Johnson yaptığı açıklamada DOTA 2'nin geliştirilme sürecine büyük katkı sağlayan beta kullanıcılarına teşekkürlerini sundu. Hedeflerinde ise tabii ki daha fazla oyuncuyu DOTA 2'ye çekmek var.
 
   Oynaması ücretsiz olan DOTA 2'nin çıkışıyla birlikte oyun için hazırlanmış pek çok başlangıç paketi de indirimli olarak markete sunuldu.
 
   Unutmadan hatırlatalım; DOTA 2'ye yabancıysanız, Valve'in kısa süre önce yenilemiş olduğu eğitim sahfasında uzunca bir vakit geçirmenizi tavsiye ederiz. DOTA 2'de tokat yiye yiye, atmayı da öğreneceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 5 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 7 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler