Betheda'dan Yeni Nesil RPG İçin İş İlanı Verdi

07.11.2013 11:23 Alkan Adakaner


     Şu sıralar The Elder Scrolls Onlien üzerinde ZeniMax Online Studios'un yanında Bethesda Game Studios'un da farklı planları bulunuyor. Bu planların yeni nesle ait olduğunu düşünüyorduk, ama şimdi daha net kanıtlar ortaya çıktı.
 
    Bethesda Game Studios yeni nesil bir oyun için iş ilanı verince firmanın planları da ortaya çıkmış oldu. Firmanın iş ilanında "yeni nesil konsollar ve PC için büyük bir RPG oyunu" üzerinde çalışıldığı belirtilmiş.
 
     The Elder Scrolls V: Skyrim'den sonra stüdyonun yeni bir Fallout üzerinde çalıştığı düşünülüyor. Muhtemelen Fallout 4 üzerinde çalışmalar sürüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler