Bethesda: Bizden Her Yıl Yeni Bir Oyun Beklemeyin

Oyuncular Fallout 4'ün duyurulmasını bekliyor
20.06.2013 10:40 Alkan Adakaner


     Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen oyunların ne kadar kaliteli olduğunu tartışmak bile yersiz. The Elder Scrolls V: Skyrim ve Fallout 3 gibi doğrudan Bethesda'nın ellerinden çıkan oyunlar gerçekten de harikaydı.
 
    Zenimax ve Besthesda Softworks başkan yardımcısı Pete Hines'ın açıklamalarına göre bir oyunu bitirdikten sonra hemen yenisini çıkarmak için aceleleri yok. Ayrıca kendilerinden diğer firmalar gibi bir oyunun yeni macerasını her yıl çıkarmaları da beklenmemeliymiş.
 
    Büyük oyunları geliştirmenin zaman alacağını söyleyen yetkili bir bakıma Fallout 4 ve yeni The Elder Scrolls için çok aceleci davranmamamız gerektiğini söylüyor. Şu an için stüdyo projelerini belli bir tarihe yetiştirmek için acele etmiyormuş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler