Bethesda, Deathloop'un Dishonored Evreninde Geçtiğini Onayladı

10.10.2022 13:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda, Arkane Studios tarafından geliştirilen aksiyon macera nişancı oyunu Deathloop'un resmi olarak Dishonored serisiyle aynı evrende geçtiğini onayladı. Bethesda, haberi geçtiğimiz günlerde bir Twitter gönderisi aracılığıyla açıkladı ancak iki oyunun nasıl birbirine bağlı olduğunu detaylandırmadı. Bu durum oyuncular arasında meraka neden oldu ve oyuncular şu anda Deathloop oyununda bu evrene ait ipuçları arıyor.
 
Deathloop'u oynayan oyuncular oyunda yer alan “antika tabancalar” gibi silahların Dishonored'da da bulunduğunu biliyor. İki oyunda da benzer silahlar yer alıyor ve iki evren de bir şekilde birbirine bağlanıyor. 
 
Oyuncular bundan sonraki süreçte oyunda yer alan easter eggs'leri aramaya başladı. Bakalım ilerleyen zamanlarda hangi ipuçları karşımıza çıkacak.
 
DEATHLOOP, seni geleceği iki olağanüstü suikastçı arasındaki ezeli rekabetle belirlenecek gizemli Blackreef adasına götürüyor. Adanın yerlileri seni avlamaya çalışırken, sen Colt olarak bütün adayı etkisi altına almış olan bu döngüyü kırmak için bir yol bulmalısın. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deathloop Platformlar: PC Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 5 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler