Bethesda E3'te İki Yeni Oyun Duyuracak

29.04.2017 08:18 Gazali Çetinkaya

 
   İlk olarak E3 2015'te büyük çaplı bir basın konferansı düzenleyen Bethesda bu yıl da bir konferans düzenleyecek ve konferans esnasında ABD'li bir video oyun yapımcısının iki yeni oyun duyurması bekleniyor.
 
   Bethesda, medya kuruluşlarına E3 2017 davetiyeleri göndermeye başladı. Davetiye ile birlikte gönderilen görsele bakacak olursak -soldan sağa ortada biter- Dishonored 2, Prey, The Elder Scrolls V: Skyrim, DOOM, Quake Champions ve Fallout 4 sanatsal çalışmalarını görüyoruz. Ayrıca iki tane de inşaat halinde alan bulunmakta.
 
   Tek tek değerlendirdiğimizde ise (Gamezone Aracılığıyla) E3 2017'de Dishonored 2 için bir DLC, Prey için bir DLC, The Elder Scrolls V: Skyrim Switch sürümü veya The Elder Scrolls ile ilgili farklı bir duyuru, DOOM için bir DLC, Quake Champions için çıkış tarihi ve Fallout 4 VR ile ilgili haberler gelmesi muhtemel görünüyor.
 
   İnşaat halinde alanlar ise The Evil Within, Wolfenstein ya da tamamen farklı yeni bir IP olabilir.
 
   Bethesda, bu sene 11 Haziran Pazar günü basın konferansı düzenleyecek.

İlgili İçerik Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 4 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 5 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler