Bethesda Rage 2 Duyurusunun Sinyalini Veriyor

11.05.2018 16:22 Gazali Çetinkaya

   Bethesda Softworks E3 2018 öncesi yeni bir duyurunun gerçekleşeceği sinyalini veriyor ve bu duyuru da Rage 2 olacak gibi görünüyor.
 
   İlk olarak geçtiğimiz günlerde Walmart Kanada Rage 2'yi listelemeşti. Bunun ardından Rage'in resmi twitter hesabı tekrar açıldı ve Walmart Kanada'ya esprili bir şekilde Rage 2 listelemesinde bazı eksikler ve yanlışlıklar olduğunu söyledi.
 
 
   Bethesda Softworks'ün twitter hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflar da Rage 2 duyurusunu işaret ediyor. Özellikle alttaki fotoğraftaki kadının Rage cosplayi, Anarchy Tours yazısı ve bu yazının arkasında bulunan A harfi. Harf 2010'da çıkan Rage'in yazı fontundaki A ile uyuşuyor ve Rage'in resmi twitter hesabının paylaştığı harf de aynı.
 
 
   Resmi duyuru 14 Mayıs'ta yapılabilir. Bethesda Softworks'ün yine twitter hesabı üzerinden paylaştığı Big Ben saat kulesi fotoğrafında saat 5:14'ü gösteriyor. Ayrıca saat kulesinin pembe renk boyası Rage'in twitter hesabının Walkmart Kanada'ya gönderme yaparken kullandığı renk ile aynı.
 
 
   Bethesda Softworks E3 2018 basın konferansı 11 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 04:30'da başlayacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler