Bethesda, Redfall Oyununu Desteklemeye Devam Edeceğini Açıkladı

04.09.2023 14:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Arkane Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda tarafından yayınlanan vampir temalı nişancı aksiyon oyunu Redfall için yeni bir açıklama geldi. İlk çıkışından bu yana büyük bir başarısızlık öyküsü olarak nitelendirilen proje için destek verilmeye devam edilecek.
 
Bethesda'dan yeni bir açıklama geldi 
 
 
 
Bethesda yayıncılık bölüm başkanı Pete Hines, oyunun çıkışıyla beraber çok olumsuz bir şekilde karşılandığını ancak buna rağmen Redfall'ı "iyi bir oyun" haline getireceğini aktardı. Diğer taraftan Xbox Game Studios patronu Matt Booty, Haziran ayında Redfall geliştiricisi Arkane Austin'i kapatma planlarının olmadığını ve Microsoft'un stüdyoyu desteklemeye devam edeceğini belirtti.
 
Booty ek olarak Mayıs ayında Xbox patronu Phil Spencer'ın yaptığı açıklamaları tekrarlayarak " Arkane ile daha iyi işler başaracağız" ifadelerini kullandı.
 
GamesIndustry.biz'e konuşan Hines, Redfall'a yapılan bu baskının 6 Eylül'de çıkış yapmaya hazırlanan Starfield üzerinde bir etkisinin olup olmadığı soruldu. Hines "Starfield büyük beklentilerle beraber zorlu bir çıkış yapacak olsa bile bunun başarısızlıkla sonuçlanmayacağına eminiz" açıklamasında bulundu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Redfall Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler