Bethesda Wii veya 3DS'i Düşünmüyor

Elder Scrolls 5'in geliştirme aşamasında olduğuna yönelik söylentiler gün geçtikçe artıyor
30.07.2010 14:48 Alkan Adakaner


     Elder Scrolls ve Fallout oyunları ile yeni nesile damgasını vuran Bethesda Game Studios anlaşılan oyunlarını PC, Xbox 360 ve PS3'te geliştirmeye kararlı.
 
     Firmadan Todd Howard, industrygamers'a 3D, Nintendo platformları ve gelecek projeleri ile ilgili bazı açıklamalar yaptı.
 
     Röportajda Nintendo platformlarına yönelik planları olmadığını, çünkü diğer platformların kendileri için daha uygun olduğunu söyleyen Howard, bunun daha çok hitap ettikleri kitle ile de ilgili olduğunu vurguladı.
 
     3DS gibi şu an firmaların büyük ilgisini çeken bir cihaza tam olarak kapılarını kapatmayacaklarını düşündüğüm Bethesda'nın bir zamanlar PSP için Oblivion'ı geliştirmeye yönelik planları olduğunu da biliyoruz. 3DS için neden olmasın?
 
     3D veya harekete duyarlı kontrol aletleri için şu an bekle ve gör modunda olduklarını, tamamen oyuna bağlı olarak ileride çeşitli kararlar verebileceklerini de belirten Howard'ın bizi en çok üzen açıklaması ise Elder Scrolls serisinin yeni oyunuyla ilgili açıklama yapamayacağını söylemesi oldu.
 
     Bu arada (hemen hemen hepimiz gibi) Howard röportajın sonunda  Red Dead Redemption'ı beğendiğini de açıkladı. Kim beğenmez ki?
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler