Bethesda'nın Twitch Yayını 'Yanlışlıkla' Açıldı, Dishonored 2 Ortaya Çıktı!

14.06.2015 02:44 Samet Konuksal


    Firma tarihinde ilk kez E3 konferansı düzenlemeye hazırlanan Bethesda, yeni Doom oyunu ve Fallout 4 gibi bombaları E3'te göstermeye hazırlanıyor. Bunların arasına bir yeni konuk daha eklemenin vakti geldi. 
 
    Geride bıraktığımız saatlerde Bethesda'nın Twitch kanalında daha önceden açıklanmayan bir yayın başlatıldı. Hiçbir görüntü olmadan sadece mikrofon konuşmalarının verildiği yayında Dishonored'ın yönetmeni Harvey Smith ile Arkane Studios'un başkanı Raph Colantonio yarın yapılacak yeni bir Dishonored oyun duyurusu hakkında konuştu. Her ne kadar Bethesda Twitter hesabı üzerinden "Test yayını başarılı oldu. Daha fazla sürprizi yarın göreceksiniz." açıklaması yapılsa da, yayın sırasında ikili uyarıldıktan sonra ses aniden kesildi.
 
    Bethesda'nın E3 konferansı Pazartesi sabahı 04:30'da başlayacak. Bethesda konuşmanın olduğu kısmın bulunduğu YouTube videolarını kaldırtsa da, videoyu farklı bir kaynak olarak buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dishonored Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler