Beyond Good and Evil 2 Sürekli İnternet Bağlantısı Gerektirecek

23.12.2018 20:39 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Beyond Good and Evil 2'nin resmi websitesi üzerinden yaptığı soru cevap etkinliğinde, sürekli internet bağlantısı gerekli olacak mı, sorusuna yanıt verdi.
 
Cevap evet. Oyunu tek başınıza oynarken dahi internet bağlantısı gerektirecek.
 
Ubisoft: "Beyond Good and Evil 2 zengin co-op ve kesintisiz deneyime sahip online, multiplayer bir oyun. Buna bağlı olarak kensintisiz gemi yolculuğu, dinamik güncellemeler ve arkadaşlarla birlikte oynama (ki bir Uzay Korsanı olarak arkadaşlarla birlikte oynamak kesinlikle daha iyi) özelliklerine sahip olmak için oyun sadece internet bağlantısı ile oynanabilecek. Co-op oynama tercihi sizlere bırakılıyor. Eğer yalnız bir uzay korsanı gibi takılmak istiyorsanız tek başınıza oynamak da kesinlikle mümkün."
 
Beyond Good and Evil 2'nin çıkış tarihi ve çıkacağı platformlar duyurulmadı.

Geçtiğimiz haftaki “Space Monkey Report” canlı yayını esnasında paylaşılan oynanış görüntülerini buradaki haberden izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond Good & Evil 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler