Bikinili Kadın Yayıncı Aranıyor + Maaş Yıllık 30.000 Dolar (Hayır BSC Değil)

Dead or Alive Xtreme 3 cinsel sömürü yapan oyunların başında geliyor
13.03.2016 09:47 Alkan Adakaner


    Oyun dünyası 2008 yılından beri büyük bir değişim içinde. Bağımsız geliştiricilerin sayısının artması, youtube yayıncılığı, Twitch yayınlarının oyunlara etkisi olduğu kadar oyun yazarlarına da etkisi oldu. Artık oyuncuların büyük çoğunluğu işin şov kısmına da önem veriyor. Zaten Joystiq, CVG ve Gametrailer gibi büyük camiaların akibetinin de sebebi bu.
 
    Ortaya çıkan bir iş ilanı oyun dünyasındaki değişimin devam edeceğinin göstergesi diyebiliriz. Craiglist adlı seri ilan sitesinde yıllık 30.000 dolar maaş ile yayın yapacak, bikini giyecek yayıncı arandığıbı görüyoruz. Üstelik video oyun deneyimi de zorunlu tutulmamış!
 
    İlanda çoğu izleyicinin 18-35 yaş arasındaki erkeklerden oluştuğu ve bikini giymekten kaçınılmaması gerektiğinin söylenmesi de dikkat çekici. Yani amaç oyun yayını yapmak değil gibi görünüyor. Yayın yapılacak oyunların Hearthstone, DOTA ve CS: GO gibi oyunlar olacağı da söylenirken performansa göre maaşa zam yapılacağı da vurgulanmış.
 
    Diğer taraftan bir başka yayıncı olan "Raihnbowkidz" ise memeli yayıncı olarak adlandırılmaktan bıktığı için toplam 4 milyon Twitch görüntülenmesine ulaşmasına rağmen bu tür yayınları bıraktığını açıkladı. Bu yayıncı işin ne kadar iğrenç bir hale gittiğini erken anlamış gibi görünüyor.
 
    Aşağıda Craiglist'teki ilanı görebilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler