Bilim Kurgu Aksiyon Oyunu Blackwind'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

02.11.2021 22:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Bilim kurgu aksiyon platform oyunu Blackwind, 20 Ocak 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve GOG üzerinden) için çıkış yapacak. Oyun İngilizce, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca ve Almanca dil seçeneklerini destekleyecek. Perp Games ayrıca 21 Ocak 2022'de Avrupa'da ve daha sonra Kuzey Amerika'da oyunun PlayStation 5 için fiziksel bir sürümünü yayınlayacak.
 
Blackwind, uzaylı istilası sırasında bir prototip savaş zırhının içine hapsolmuş bir genci yönlendirdiğiniz kuş bakışı bir bilim kurgu aksiyon oyunudur. Düşmanlarla yüzleşin, düşman hatlarını yarın ve bu gezegen istilasını durdurmak için savaşın. 
 
Yıldız gemisi Pandora düşürülünce, James Hawkins kendini Medusa-42'ye hızla ilerlerken bir askeri prototip Battle Frame zırhının içine hapsolmuş biçimde bulur. Raknos sürüleri gezegeni talan ederken ve insanlara ait tüm maden kolonilerini yakıp yıkarken, James'in çevresindeki tehlikelere rağmen hayatta kalmak ve kayıp babasını bulmak için bu Battle Frame'i kullanmayı öğrenmeye fazla vakti yoktur.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1567520/Blackwind/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Blackwind Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: War Tech Fighters Dağıtıcısı: Blowfish Studios Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler