Bilim Kurgu Gerilim Oyunu Observation 21 Mayıs'ta PS4 ve PC için Çıkacak

26.03.2019 12:07 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Devolver Digital ve Stories Untold'un arkasındaki geliştirici stüdyo No Code, bilim kurgu gerilim oyunu Observation'ın 21 Mayıs 2019 tarihinde PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC platformları için çıkış yapacağını duyurdu.

Resmi çıkış tarihinin duyurulması ile birlikte oyun ön siparişe de açıldı. PlayStation Store'da 114,00 TL (PS Plus üyeleri için 102,60 TL), Epic Games Store'da ise 80,10 TL fiyattan satışta.

Observation, istasyonun yapay zekası S.A.M.'in gözünden, Dr. Emma Fisher'a ve ekibine çıktıkları görevde ne olduğunu ortaya çıkarmaya çalışacağınız bir bilim kurgu gerilim oyunu. Oyuncular istasyonun kontrol sistemlerini, kameralarını ve araçlarını kullanarak istasyona, kaybolmuş ekibe ve kendisine ne olduğunu ortaya çıkarmak için Dr. Emma Fisher'a yardımcı olacak.

Yeni hikaye fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler