Bilim Kurgu Hayatta Kalma Korku Oyunu Chernobylite için Kickstarter Kampanyası Başlatılacak

22.03.2019 23:33 Gazali Çetinkaya

 
Get Even geliştiricisi The Farm 51, yeni bilim kurgu hayatta kalma korku oyunu Chernobylite için önümüzdeki birkaç hafta içinde Kickstarter kampanyası başlatılacağını duyurdu.

The Farm 51 CEO'su Wojciech Pazdur bu kararın arkasındaki sebebi şu şekilde açıkladı:
 
"Oyunumuzu duyurduğumuzdan beri, oyuncu topluluğundan tonlarca yorum ve geri bildirim aldık ve hepsi bizi bir sonuca ulaştırdı. Herkes Çernobil Nükleer Santralini ve Pripyat hayalet şehrini oyunumuz içerisinde olabildiğince derin bir şekilde keşfetmeyi umuyor. Ve biz bunu sağlamak konusunda istekliyiz. Fakat bu da demek oluyor ki, oyundaki yerleri genişletmemiz gerekiyor ve bunu yapmak için oyuncularını yardımını istemeliyiz. Bunun hedefe ulaşmakta zor ve tehlikeli bir görev olduğunu unutmayın. Çernobil dışlama bölgesine bazı ekstra geziler yapmamız ve daha fazla bina ve nesne taramamız gerekecek."

"Topluluğun desteğini istememizin sebebi de tam olarak bu. Önümüzdeki birkaç hafta içinde Chernobylite için Kickstarter kampanyası başlatacağız. Kickstarter süresi boyunca oyuncular oyunu ön sipariş verebilecekler ve çok talep edilen Siyah Stalker maskesi dahil olmak üzere bazı havalı öğelere sahip olabilecekler. Kitlesel fonlama kampanyası oyundaki alanları genişletebilmemize ve ayrıca her zaman hayalini kurduğumuz bazı ekstra özellikleri oyuna ekleyebilmemize imkan sunacak."

Chernobylite 28 - 31 Mart tarihleri arasında düzenlenecek PAX East 2019 etkinliğinde ilk defa oynanabilir olacak.

Yeni teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler