Bilim Kurgu Tabanlı Aksiyon RPG: Reborn

Kickstarter kampanyası 22 Eylül'de başlayacak.
20.09.2013 13:30 Gökhan Yılmaz

 
     acttil, ilk ve yeni oyunu olan Elemental-Labs: Reborn için Kickstarter kampanyası duyurdu. Bilim kurgu tabanlı aksiyon RPG oyunu PlayStation 3 ve PlayStation 4 için Unreal Engine ile geliştiriliyor.
 
     Oyunda klasik RPG öğeleri olan level alma sistemi, eşya toplama, karakter sınıfları vb. bulunuyor. 2188 yılında teknoloji ile takıntılı olmuş insanların bulunduğu Neo-Tokyo şehrinde dolaşacağız ve karşımıza çıkan siber çetelerle, zalim şirket sahipleri ile çatışacağız.
 
     Yalanlar ve yozlaşmış Neo-Tokyo sokaklarında yöneteceğimiz karakter ünlü Japon kılıç ustası Musashi Miyamoto olacak ve geleneksel bir Japon hikayesini takip edeceğiz. Oyun için yayınlanan sanatsal resimlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elemental-Labs: Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: acttil Dağıtıcısı: acttil Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 2 Saat önce Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 3 Saat önce Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 4 Saat önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 5 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler