Bilin Bakalım AC : Brotherhood'a Kim Geliyor !?

03.11.2010 21:29 Talha Aynacı

 
 
     Gizlilik öğelerinin bir hayli ön plana çıktığı Assassin's Creed serisinin son hikayesi Brotherhood, bildiğiniz gibi suikastçilerden kurulu ve başını Ezio'nun çektiği bir kardeşliğin, tapınak şövalyelerine karşı verdiği mücadelesini konu alacak.
 
     Hatırlarsınız; 2008 yılında gizlilik öğeleriyle aksiyonun muhteşem birlikteliğine bir kez daha şahit olduğumuz Metal Gear Solid 4 : Guns of the Patriots için yayınlanan bir içerikte ana karakterimiz Old Snake, Altair'in kostümü ile boy gösterebiliyordu. İşte Konami ve Ubisoft'un bu iş birliği bir kez daha sahne alıyor.
 
     Old Snake değil belki ama, MGS 4'ün biyonik adamı Raiden'ın kıyafeti, AC : Brotherhood içerisinde kilitli olarak duruyor. Bu özel kıyafeti açmanız için "Virtual Training" isimli modda tüm görevleri yerine getirmeniz gerekecek. Eh, bu özel kıyafeti açtıktan sonra MGS : Rising içinde yavaştan hazırlanmış oluruz.
 
 
 
 
 
 
Kaynak 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 1 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 2 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 4 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 4 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler