BioShock, Borderlands ve NBA 2K12'nin Satışları

23.05.2012 00:25 Samet Konuksal


     Oyun dünyasının önemli şirketlerinden Take Two, bünyesinde barındırdığı 2K Games oyunlarının satış miktarlarını detaylandırdı. Yayınlanan raporlarda BioShock serisi, Borderlands ve NBA 2K12 adına bilgiler paylaşıldı. 
 
     Raporlarda, aldığı 90 puanlık ortalamayla birlikte adından "NBA 2K serisinin en başarılı oyunu" olarak söz ettiren NBA 2K12'nin toplamda 5 milyon sattığı açıklanırken, Borderlands için de 6 milyona yaklaştığı belirtildi. Bu iki yapımın haricinde şu sıralar devamını dört gözle beklediğimiz BioShock serisi adına raporlarda, toplamda 9.5 milyon adet sattığı açıklandı.
 
     Take Two'nun alt firmalarından 2K'da işler yolunda gidiyor gibi. Raporlardan detaylı bilgileri ilerleyen dakikalarda sizlere sunacağız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K12 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Sports Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 16 Dk önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 1 Saat önce ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? 2 Saat önce 2si1: Epic Games Sızıntısı, Civilization 7 ve Daha Fazlası 3 Saat önce Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler